Има ли връзка между здравната и климатичната криза?

Има ли връзка между здравната и климатичната криза?“. Това е темата на уебинара на  24 април, от 17 ч. Домакин на онлайн срещата е „Петъци за бъдеще“ – България. Поканени са двама гости: биолог от академичните среди и бъдещ медик и настоящ активист, които ще дискутират, има ли връзка между здравната и климатичната криза.
Уебинарът е част от инициативата на международната движение #TalksForFuture, чиято идея е повече хора по света да се запознаят с научна информация за климатичните промени, в случая със здравните заплахи от затоплящата се планета.
Обществен център за околна среда и устойчиво развитие се присъединява към „Седмица за онлайн акции за климата“ (20 - 24 април 2020 г.)
Участвай и ти! 
Направи плакат или банер с послание. Можеш да ги изнесеш по прозорците и балконите вкъщи. Публикувай твоя портретна снимка с плаката ти. Към всяка снимка може да използваш някой от хаштаговете:  #ClimateStrikeOnline #DigitalStrike #ОнлайнСтачкаЗаКлимата #ПетъциЗаБъдещеБългария #ClimateStrike #StayHome #FlattenTheCurve #OnlineActivism
Този материал е създаден с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Обществен център за околна среда и устойчиво развитие и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този материал отразява официалното становище на Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и Оператора на Фонд Активни граждани България.

Коментари